LoonDossier voor iPhone/iPad

In het kort

Download

Download LoonDossier uit de App Store

Wat ziet de werknemer op de LoonDossier-app?

Inloggen

Inloggen

Hier vult u dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord in als voor mijn.loondossier.nl. U hebt daarover een bericht gekregen op het mailadres zoals bekend bij uw werkgever.

Advies: Zet de optie Gebruiker onthouden op aan, dan kunt u na inloggen ook bij uw instellingen.

Dossier

Via de optie Dossier ziet u per jaar de loonstroken en jaaropgaven staan die uw werkgever naar mijn.loondossier.nl heeft gestuurd. Bij Overige bestanden ziet u de eventuele andere documenten staan die uw werkgever of uzelf heeft geplaatst op mijn.loondossier.nl.

Met het "plusje" kunt u zelf een bestaande of nieuwe foto naar uw LoonDossier uploaden.

Dossier

Als u klikt op een loonstrook, dan verschijnt de bekende PDF-strook in beeld:

Loonstrook

Via de knop ToevoegKnop kunt u de loonstrook aan uzelf, of iemand anders doormailen. Met de app hoeft u dus niet achter uw PC te zitten om toch uw loonstroken e.d. te kunnen bekijken. Een smartphone of tablet is genoeg. In de trein, op vakantie, of waar dan ook.

Instellingen

Als u op het aanmeldscherm de optie Gebruiker onthouden op aan (groen) hebt gezet, dan kunt u na inloggen ook bij uw instellingen:

Instellingen

Als u Pushberichten aanzet dan ontvangt u een melding op het scherm van uw smartphone of tablet zodra uw werkgever een bestand voor u op mijn.loondossier.nl plaatst. Een soort sms’je dus, maar dan gratis. Die melding zal in de regel over een nieuwe loonstrook gaan. (Let op: in de eerste versie van de App werken pushberichten nog niet. Ze zullen in een latere versie worden toegevoegd)

Verder ziet u bij de instellingen een lijstje met welke (gebruikers)namen er via dit toestel of tablet is ingelogd op deze app.